logoCuza.png        logoLitere.png 

Resurse

Resurse

 

Resurse interne


Universitatea Alexandru Ioan Cuza oferă burse de studiu, în funcție de rezultatele obținute la sfârșitul semestrului.

http://www.uaic.ro/uaic/bin/view/Academic/admitere_viata_de_student


Perspectivele celor care devin buni cunoscători de limba germană sunt foarte numeroase, nu doar în străinătate ci și în țară, deoarece și în orașul Iași există multe companii germane și austriece, în căutare de tânăr personal calificat, bun cunoscător de limba germană.

Resurse externe


Burse de studiu in Austria:

Serviciul austriac de schimburi academice (ÖAD) oferă o bază de date conținând informații despre burse acordate studenților de la toate disciplinele, după cel puțin patru semestre de studii.

http://www.grants.at/Burse de studiu în Germania:

Serviciul german de schimburi academice  (DAAD) oferă burse studenților de la toate disciplinele, după cel puțin patru semestre de studii.

http://www.daad.de/deutschland/foerderung/stipendiendatenbank/00462.de.html
sau  http://www.daad.ro

Fundaţia KAAD oferă burse de studii universitare (după semestrul 6.), postuniversitare şi burse de cercetare pentru creştini. KAAD, fundaţie catolică de burse în Germania, acordă de 50 de ani burse de studii şi de cercetare pentru tinerii creştini din 117 ţări şi are mai mult de 7000 bursieri.

http://burse.wordpress.com/2007/12/18/burse-de-studiu-in-germania/Start la bursele în străinătate

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, prin Centrul Naţional pentru Burse de Studii (CNBSS) în Străinătate, anunţă lansarea ofertei de burse pentru anul  universitar 2008 - 2009. Bursele ministerului se obţin printr-o competiţie la nivel naţional, finanţează stagiile de studii şi de cercetare cu până la 1000 de dolari pe lună (plus un drum dus-întors).

http://burse.wordpress.com/2008/01/11/start-la-bursele-in-strainatate/